Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Visita de Francesc Ferrer, Delegat de Cultura de la Generalitat

02 . Mar, 2012 a les 10:35 | 00:03:02
per gfigueres a La notícia del dia
2145 reproduccions
El Delegat dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre, Francesc Ferrer, va visitar aquest dijous l'Ametlla de Mar on va posar-se al dia dels principals actius culturals i patrimonials del municipi.

Així, Francesc Ferrer va visitar el Castell de Sant Jordi, el Museu de Ceràmica i les fortificacions de la Guerra Civil espanyola, on va comprovar el seu estat de conservació i va valorar les moltes possibilitats que tenen, tant des de l'àmbit de la promoció turística com també de potencial pol d'atracció d'activitats econòmiques.

Ferrer, que va venir acompanyat pel tècnic en arqueologia del Departament de Cultura, Joan Martinez, va valorar molt positivament els tres actius culturals. Segons Francesc Ferrer, "jo ja coneixia alguns dels elements extraordinaris que teniu, però com en el cas del castell de Sant Jordi, no havia pogut entrar a dintre. S'ha de treballar per explotar el valor turístic del castell i no només des del punt de vista arquitectònic. Està en un lloc per on passa molta gent a l'estiu i s'ha d'aprofitar. Pel que fa al refugi de la Guerra Civil són impressionants. No coneixia la dimensió l'estat de conservació i la qualitat històrica que te aquest element. Pel que fa al Museu de Ceràmica, un dels dos museus catalogats que tenim al territori, s'ha de pensar en una formula que ens permeti fer conèixer turísticament la riquesa artística del seu fons. Són tres elements amb molt potencial i molt valor des del punt de vista econòmic, ja que a traves de la cultura es pot crear riquesa i això s'ha d'explotar".

Aquesta visita forma part dels objectius del Delegat Territorial de conèixer tots els actius patrimonials i culturals de les Terres de l'Ebre, tal com ja ha fet amb les biblioteques i properament farà amb tots els centres d'interpretació del territori.


respostes a "Visita de Francesc Ferrer, Delegat de Cultura d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 750,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 112
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007