Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Telecentre ofereix aquest estiu cursos enfocats als més joves

22 . Jun, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
652 reproduccions
La proposta del Telecentre per aquest estiu torna a orientar-se per al públic més jove. Encara que coincideix en bona part amb els cursos realitzats l'any passat, hi ha algunes novetats. En total, s'han plantejat sis cursos. Cinc d'ells adreçats a joves d'entre 6 i 10 anys, i un altre, el de Fotografia Digital, que el podran fer els majors de 16 anys.

Amb aquesta oferta, la regidora de Formació i Treball, Maria Marsal, explica que «a l'estiu intentem oferir per a la gent més jove coses que els puguin engrescar. És cert que repetim cursos, però és perquè la gent els està demanant».

A la proposta repeteix el curs d'ordenografia amb dos nivells, l'inicial i el de continuació, per adquirir el domini del teclat de l'ordinador per introduir dades i escriure amb més facilitat i rapidesa.

El curs d'Entorn de Windows 10 i ús de Google Drive té l'objectiu d'adquirir coneixements d'ordinador com a eina pràctica amb el nou sistema operatiu, les principals novetats i les noves eines, així com la formació en l'ús del núvol i a la utilització de mòbils i xarxes socials en una internet segura.

En l'àmbit de la robòtica, segueixen els cursos Lego Wedo Minecraft i Lego Mindstorms EV3. En el primer curs s'aprèn a construir models de Lego amb senzills sensors i motors connectats a l'ordinador. En el segon, s'aprenen els conceptes bàsics sobre programació i disseny d'aplicacions automatitzades amb nocions d'enginyeria.

Un altre dels cursos organitzats al Telecentre és el de creació de videojocs propis Minecraft. Està orientat a aprendre a generar jocs, històries interactives o animacions a partir de la programació d'imatges i sons.

Per últim la novetat d'aquest any, serà un curs de fotografia digital amb càmera reflex, adreçat a aquells que vulguin conèixer el món de la fotografia i treure el màxim profit d'una càmera reflex digital.

Els interessats en fer algun d'aquests cursos, han de passar a inscriure's pel Telecentre, als matins, de 9 a 14 h.


respostes a "El Telecentre ofereix aquest estiu cursos enfoc..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 108
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007