Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Policia Local compta amb un nou sistema de gestió de les trucades telefòniques

10 . Gen, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1128 reproduccions
Des d'aquest 2017, la Policia Local de l'Ametlla de Mar compta amb un nou sistema telefònic que permet millorar la gestió i atenció de les trucades ciutadanes. A partir d'ara, qualsevol persona que truqui al 977493949 podrà ser atesa en qualsevol dels telèfons de la patrulla de guàrdia o de la caserna, evitant fer desviaments que generaven problemes.

D'aquesta manera, en el cas que un agent estigui atenent una trucada, un altre agent podrà respondre una altra trucada telefònica. A més, també s'ha millorat el sistema de gravació de trucades. El regidor de Governació, Joan Manel Tello, ha explicat que se soluciona un problema històric i apunta que el nou sistema funcionarà tot i haver-hi un tall de subministrament elèctric, tal com ha de passar en un cos d'emergències.

A més, el regidor de Governació ha explicat que el nou sistema suposarà un estalvi econòmic per al cos de seguretat local, respecte a l'anterior centraleta telefònica. Tot i que ho considera un aspecte secundari, afirma que permetrà destinar aquests recursos econòmics a altres inversions més necessàries.

Cal apuntar que en breus, la centraleta telefònica de l'Ajuntament disposarà d'una extensió directa cap al telèfon de la Policia Local per totes aquelles persones que truquin al telèfon del consistori i vulguin adreçar-se amb el cos policial. I també s'habilitarà una extensió pel Servei d'Urgències Municipal.


respostes a "La Policia Local compta amb un nou sistema de g..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 941,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 55
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007