Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Es tanquen les activitats de la Setmana Blanca

04 . Mar, 2011 a les 12:35 | 00:02:45
2473 reproduccions
Aquest curs escolar els alumnes catalans han estrenat un nou calendari escolar amb la incorporació de al Setmana Blanca. Una iniciativa que tenia preocupats a pares i professors i que l'any vinent no es tornarà a repetir. Per fer front a aquests dies de festa dels alumnes des de la regidoria de Joventut de l'Ametlla de Mar és van sumar esforços per tal d'aportar una solució pels pares que han de treballar però que a la vegada fos una proposta atractiva pels nens. Aquest divendres es finalitza la Setmana Blanca i des de Joventut és dóna per assolida la fita.

" Des de l'Ajuntament varem tenir molt clar que amb la Setmana Blanca havíem d'aportar solucions als pares i mares i crec que amb les activitats organitzades han quedat molt satisfets. Els monitors de lleure han elaborat unes propostes innovadores que han agradat molt als nens i nenes", va explicar Francina Gamundi, des de la regidoria de Joventut.

I és que s'han organitzat activitats esportives al poliesportiu municipal però també altres activitats com una excursió a l'Estany amb visita guiada a les fortificacions, per als nens i nenes de 6 a 12 anys, que va tenir molt d'èxit. Els més petits, de 3 a 6 anys, van fer una excursió del poliesportiu a la platja de l'Alguer. Dimecres agents de la Policia Municipal, Bombers i tècnics del SUM (Servei d'Urgències Municipal) van visitar als nens i nenes. El dijous, es van disfressar i van desfilar al so de la música. I per finalitzar les activitats, aquest divendres té lloc una gimcana al mercat i altres aventures.
Per tant, per només 20 euros prop de cent nens i nenes de 3 a 12 anys han pogut gaudir d'aquest compendi d'activitats que ha sumat valor afegit a aquests dies de festa dels alumnes.


respostes a "Es tanquen les activitats de la Setmana Blanca"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007