Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El col·lectiu CalaCultura convoca el II Premi Infantil i Juvenil Nit de Poesia al carrer

15 . Mar, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1344 reproduccions
Després de l'èxit de la primera edició, el col·lectiu CalaCultura de l'Ametlla de Mar ha impulsat el II Premi Infantil i Juvenil Nit de Poesia al carrer. Per segon any consecutiu, els estudiants d'educació primària, ESO i Batxillerat de la població tindran l'oportunitat de participar en aquest premi literari i demostrar els seus dots per la poesia.

Segons el coordinador dels premis literaris, Joan Callau, és una bona manera per treure el «cuquet» de la poesia. «L'Escola i l'Institut són un bon àmbit per detectar joves que tinguin tirada a escriure alguna cosa com la poesia. Guanyar un premi de jove pot ser allò que li faci falta per convèncer a si mateix que és una cosa que porta a dins i la vol treure», explica.

Enguany com a novetat, s'ha convocat el premi unes setmanes abans per tal d'ampliar el període de participació i que el jurat pugui avaluar els treballs tranquil·lament. A més, s'han fet extensives les bases i la coneixença del premi a la direcció i als professors de llengua dels diferents centres educatius.

Els premis es divideixen en tres categories: la d'educació primària premiada amb un diploma i 20 €, la de l'ESO amb diploma i 30 € i la de batxillerat amb diploma i 40 €. El termini de presentació dels poemes és fins al 28 d'abril. L'anunci del veredicte i el lliurament del premi tindran lloc el 17 de juny, en el marc de la Nit dels Premis Literaris CalaCultura.


respostes a "El col·lectiu CalaCultura convoca el II Premi I..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 63
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007