Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cinc fotògrafes locals exposen els seus "punts de vista" al Centre d'Interpretació de la Pesca

20 . Jun, 2013 a les 14:03
per gfigueres a La notícia del dia
2364 reproduccions
Es van conèixer en uns cursos de fotografia organitzats per la Regidoria de Formació i Treball, i han seguit compartint experiències amb la imatge i la fotografia.
Aquest dimarts dia 18 de juny per la tarda es va inaugurar al Centre d'Interpretació de la Pesca, l'exposició de fotografies "5 punts de vista", organitzada per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, que estarà oberta  fins al 30 de juny.
La mostra conté els treballs de cinc fotògrafes locals, que plantegen diferents motius i estils, oferint una gran varietat al públic. Mª Isabel Pérez i Montse Margalef, exposen paisatges de l'Ametlla de Mar i del Delta de l'Ebre, Mª Pau Álvarez exposa fotografies d'aus i dels seus viatges, Rosa Rebull aposta pels paisatges rústics i les mascotes animals, mentre que Julia Silva exposa retrats i fotografies en macro.
Les cinc fotògrafes es van començar a interessar pel camp de la fotografia ara fa cinc anys i es van conèixer totes en els cursos que la Regidoria de Formació i Treball ha organitzat al telecentre. Segons explica Julia Silva, una de les autores, "vam començar en un curs que donava Xavier Solé. Allà ens vam conèixer les cinc i des d'aleshores que estem juntes i hem anat poc  a poc ampliant els nostres coneixements sobre la fotografia. D'aquí el nom de Cinc punts de vista, ja que cadascuna interpreta la fotografia a la seva manera".
Per la seva part, Rosa Rebull, recordava que, "em van regalar una càmera pel meu aniversari, em va començar a agafar afició, vaig fer el curs i vaig conèixer a les meves companyes amb les quals vam conciliar be i així seguim".
Per la seva part, Eva del Amo, regidora de Cultura anima a la gent a visitar l'exposició i a donar suport a la gent local que te inquietuds com aquestes, "animo a la gent a visitar l'exposició i ens omple d'orgull que sorgeixin aquestes iniciatives a partir dels cursos que s'han ofert des del Telecentre. Hem vist l'evolució que han tingut durant aquests anys i els ha permès exposar. Esperem que segueixin exposant les seves obres. Naltros els donarem suport".
L'exposició es pot visitar de dilluns a divendres, de 9 del matí a 14h i els dissabtes i diumenges, de les 17h a les 21h.
respostes a "Cinc fotògrafes locals exposen els seus "punts ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 185
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007