Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dijous)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Una subvenció d'ANAV reduirà el cost del Transport escolar

18 . Nov, 2011 a les 10:47
per gfigueres a La notícia del dia
1925 reproduccions
Les famílies amb fills en edat escolar de les urbanitzacions de l'Ametlla de Mar, veuran reduïda la despesa del transport escolar no obligatori, gràcies a un conveni signat entre l'Ajuntament i ANAV.
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar mitjançant la regidoria d'Ensenyament, ha signat un conveni de col·laboració amb l'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs, que permetrà mantenir la subvenció al transport escolar no obligatori des de les urbanitzacions de l'Ametlla de Mar fins als centres educatius del municipi.
A petició de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i de les associacions de veïns de les urbanitzacions, aquesta col·laboració econòmica, farà possible que els pares puguin accedir a aquest transport a preus raonables, davant la impossibilitat de finançar aquest servei per part del Consell Comarcal del Baix Ebre i de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
Així ANAV destinarà 25.000 euros que es  destinaran a reduir les aportacions de les famílies amb fills que necessitin d'aquest transport.
Segons M. Carme Martí, regidora d'Ensenyament, "Els Consells Comarcals van deixar de fer-se'n càrrec d'aquesta despesa i l'elevat cost del mateix, fa inviable que ho pugui assumir l'Ajuntament. Hem buscat la col·laboració d'ANAV, empresa que sempre ha estat receptiva a aquest tipus de col·laboracions socials, i d'aquesta manera, els pares hauran de pagar menys per a que els seus fills siguin traslladat cada dia a l'escola. Entenem que ha estat una bona solució".
Aquesta es una col·laboració que te lloc en el marc de les actuacions que ANAV desenvolupa en el seu entorn, com a empresa operadora de la Central Nuclear Vandellòs II. D'aquesta manera col·labora amb institucions i entitats de la seva àrea d'influència que contribueixen  a la preservació del medi ambient, el desenvolupament socioeconòmic o el foment de l'activitat cultural.
Aquesta mesura afecta a les famílies de les urbanitzacions de Calafat, Sant Jordi i Tres Cales, els fills de les quals han de fer dos viatges d'anada i tornada a l'Escola.


respostes a "Una subvenció d'ANAV reduirà el cost del Transp..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,45 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 100
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007