Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

24 . Mar, 2010 a les 12:34
2131 reproduccions
L'AJUNTAMENT DE L'AMETLLA DE MAR COMUNICA QUE PER DIJOUS DIA 25 DE MARÇ, A LA 13:30H DE LA TARDA, HI HA CONVOCAT PLE ORDINARI A LA SALA DE SESSIONS DE LA CASA DE LA VILA
EL PLE EL PODREU SEGUIR EN DIRECTE PER LA CALA RÀDIO, ALS 107.3 FM O PER INTERNET, AMETLLAMAR. CAT

LA REGIDORIA DE FORMACIÓ I TREBALL DE L'AJUNTAMENT DE L'AMETLLA DE MAR INFORMA QUE EL PROPER DIVENDRES DIA 26 DE MARÇ A LES TRES I MITJA DE LA TARDA ES DURÀ A TERME AL TELECENTRE UNA XERRADA SOBRE EL SISTEMA NERVIÓS A CÀRREC DEL NATURÒPATA JOSÉ LUIS BOHIGAS PLA.

LA LLIGA CONTRA EL CÀNCER COMUNICA QUE DIVENDRES 26 DE MARÇ A LES 6h DE LA TARDA HI HA LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LA FORÇA D'UN BATEC” DE CINTA BARBERÀ A LA SALA DE LA SOCIETAT.
LA PRESENTACIÓ DE L'ACTE ANIRÀ A CÀRREC DE FRANCESC VALLESPÍ, VICEPRESIDENT DE LA LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE.


EL PATRONAT MUNICIPAL DE TURISME COMUNICA QUE LES VISITES GUIADES A LES FORTIFICACIONS PER AQUEST CAP DE SETMANA SERAN EL DISSABTE 27 A LES 13H, PREVIA INSCRIPCIÓ A L'OFICINA DE TURISME.

L'AJUNTAMENT COMUNICA QUE DISSABTE 27 DE MARÇ A LES SET DE LA TARDA AL CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE LA PESCA HI HA UN ACTE INFORMATIU :
ENERGIA NUCLEAR I MILITAR: DUES OPCIONS QUE ES TOQUEN. A CÀRREC DE JOAQUIM COROMINES, ENGINYER INDUSTRIAL, MEMBRE FUNDADOR DEL GRUP DE CIENTÍICS I TÈCNICS PER UN FUTUR NO NUCLEAR.

EL PROPER DISSABTE DIA 27 DE MARÇ, A PARTIR DE LES QUATRE DE LA TARDA, GRAN PARTIT DE FUTBOL DE LA 2ª CATEGORIA TERRITORIAL ENTRE EL BENIFALLET I LA CALA, A LA ZONA ESPORTIVA.
A PARTIR D'AQUESTA SETMANA LA CALA TORNA A JUGAR EN DISSABTE. VENIU A RECOLZAR L'EQUIP. US NECESSITEM!!!

L'AJUNTAMENT COMUNICA QUE DEGUT A LA ORGANITZACIÓ D'AQUEST PROPER CAP DE SETMANA DE LA FIRA ALTERNATIVA, ES DEMANA ALS PROPIETARIS DE COTXES QUE A PARTIR DEL DIVENDRES PER LA TARDA NO APARQUIN A LA PLAÇA NOVA I ELS CARRERS DELS VOLTANTS.

LA REGIDORIA DE FORMACIÓ INFORMA QUE S'ORGANITZA UN CURS DE BALLS CARIBENYS PER AL PROPER TRIMESTRE ABRIL-JUNY. ELS INTERESSATS PODEN PASSAR PEL TELECENTRE O TRUCAR AL TELÈFON 977457269.

LA DIRECCIÓ GENERAL DEL MEDI NATURAL RECORDA A TOTES LES PERSONES QUE VULGUIN CREMAR RESTES AGRÍCOLES, AL TERME MUNICIPAL DE L'AMETLLA DE MAR, QUE HAN DE SOL•LICITAR AUTORITZACIÓ A L'AJUNTAMENT I HAN DE PORTAR UN NÚMERO DE TELÈFON MÒBIL.
AL MATEIX TEMPS ES RECORDA QUE NO ES POT FER FOC PER CREMAR RESTES AGRÍCOLES QUAN FA VENT.

LA REGIDORIA DE JOVENTUT INFORMA QUE HAN COMENÇAT LES INSCRIPCIONS DEL PARC DE SETMANA SANTA AL TELECENTRE. ELS INTERESSATS HAN DE PORTAR LA FOTOCOPIA DEL DNI O LLIBRE DE FAMILIA DEL NEN I LA TARJA DE LA SEGURETAT SOCIAL. PLACES LIMITADES.

ES COMUNICA A TOTS ELS NASCUTS L'ANY 1963 QUE DISSABTE 27 DE MARÇ HI HA SOPAR DE QUINTA .EL PREU ES DE 30 EUROS.
ELS INTERESSATS PODEU PASSAR PEL MOSSET FINS DIMECRES 24 DE MARÇ.

EL CLUB DE PENSIONISTES DE LA CASA DEL MAR COMUNICA ALS SEUS SOCIS QUE DURANT EL PRIMER SEMESTRE D'AQUEST ANY ES FARÀ LA RENOVACIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN DEL CLUB.

EL SERVEI DE RECAPTACIÓ INFORMA QUE S'HAN POSAT AL COBRAMENT ELS REBUTS DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA I LES PLAQUES DELS GOSSOS CORRESPONENTS A L'EXERCICI 2010.

SI ESTEU INTERESSATS EN TENIR EL DVD DE LA CANDELERA 2010 ( UN RESUM DE 3 HORES DE TOTES LES FESTES) US PODEU POSAR EN CONTACTE AMB LA CALA RÀDIO .
EL PREU DEL DVD ÉS DE 5 €, PREVI PAGAMENT.

-TELÈFON DEL SUM 977 45 70 00 (SERVEI D'URGÈNCIES MUNICIPALS)

-TELÈFON CAP (CENTRE D'ASSISTÈNCIA PRIMÀRIA) 977 49 35 14 / 977 49 38 49

CAP PROVISIONAL AL CARRER D'HORT D'ALBACAR, A RIBES ALTES, AL COSTAT DEL CEIP SANT JORDI.
- FARMÀCIA DE GUÀRDIA FINS AL 26DE MARÇ, A. AYTÈS


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 777,27 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 213
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007