Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Servei d'Urgències Municipal realitza una campanya d'informació al comerç local

30 . Ago, 2016 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1725 reproduccions
Amb l'arribada de l'estiu la població augmenta exponencialment i als comerços, restaurants, hotels i càmpings es dispara el nombre de visites i afluència de gent al carrer, i també augmenta la possibilitat de presenciar o patir qualsevol tipus d'urgència o emergència en comerços o a la via pública.

És per aquest motiu que el Servei d'Urgències Municipal (SUM) ha dut a terme aquest estiu una campanya d'informació i conscienciació ciutadana adreçant-se especialment als comerços de la localitat. La campanya ha consistit en el lliurament directe a càrrec del personal de l'ambulància municipal d'una carta on aquest servei municipal reivindica visibilitat i informa els propietaris de la importància d'utilitzar-lo.

El regidor de Sanitat, Joan Manel Tello, explica que «inicialment vam rebre una mica d'inquietud els canvis que s'havien produït amb l'entrada en funcionament del VIR i per donar millor la informació, vam posar en marxa aquesta campanya als comerços locals per especificar que fem el mateix de sempre, que el SUM segueix actiu i que treballa les 24 hores dels 365 dies de l'any».

Tello destaca que «ens hem centrat en els comerços perquè ells sempre estan oberts, són els ulls del poble i que tinguessin clar que per qualsevol urgència que es pugui produir als mateixos comerços o a la via pública, ens podien activar directament, més enllà que es pugui fer a través del 112. Tenim la sort de tenir un Servei d'Urgències Municipal».

Des de l'Àrea de Sanitat, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, volen potenciar el telèfon d'emergències del SUM –que és el 977 45 70 00– ficant a l'abast del ciutadà, totes les hores del dia i cada dia de l'any, una eina de consulta sanitària, coordinació amb altres cossos com Policia Local, emergències mèdiques o el CAP, i de resposta i assistència en cas d'urgència a la població.

Pràctica de salvament marítim
El passat divendres 19 d'agost, l'exmembre del SUM Ramsès Martí i actual cap operatiu de l'equip de rescat aquàtic caní New FY Water, va realitzar una pràctica de salvament marítim a l'andana sud del Club Nàutic de l'Ametlla de Mar. Aquesta pràctica va consistir amb el desenvolupament de tècniques de natació canina i de rescat a pacients en el medi aquàtic per part dels cans especialment ensinistrats per al rescat.


respostes a "El Servei d'Urgències Municipal realitza una ca..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 1 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1235,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007