Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El ple valida el nou text refós per recuperar el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal

28 . Abr, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1722 reproduccions
El ple de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar va aprovar, aquest dijous al vespre, el nou text refós que ha de servir per recuperar el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), després que l'any passat quedés sense efecte, arran de dues sentències judicals. Aquest és només el primer pas per normalitzar l'urbanisme local, ja que s'hauran de fer modificacions, rectificacions i transitòries en diversos sectors.

Ara, caldrà que la Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre (CUTE) doni també el seu vistiplau. Des del govern municipal han apuntat que esperen que s'inclogui dins la pròxima convocatòria de l'ens, prevista per a l'11 de maig. El nou text refós va ser aprovat amb els vots d'ERC, Compromís per la Cala i Plataforma Calera, i l'abstenció del PDeCAT.

De la mateixa manera es va aprovar, en una segona sessió plenària, un projecte complementari al que s'està executant en la construcció de la nova carretera d'accés sud, inclosa dins del Pla d'Emergències Nuclear de Tarragona (PENTA). Al pressupost inicial 1,3 MEUR s'afegiran 471.000 euros que serviran per millorar l'actuació. Ara s'haurà d'esperar el termini d'exposició pública i l'aprovació de la Comissió Mixta.


respostes a "El ple valida el nou text refós per recuperar e..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007