Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La CUTE aprova el nou text refós del POUM de l'Ametlla de Mar

26 . Mai, 2017 a les 18:30
per drodriguez a La notícia del dia
1906 reproduccions
La Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre (CUTE) ha aprovat el text refós que reformula el Pla d'Ordenació Urbanística de l'Ametlla de Mar, suspès per dues sentències del Tribunal Suprem fa any.

Un cop es publiqui aquest text durant les pròximes setmanes al Diari Oficial de la Generalitat, el municipi tindrà un planejament actualitzat i deixarà d'estar regit pel de 1992, que va tornar en vigor arran de les resolucions judicials.

Per aconseguir-ho, tant Urbanisme com l'Ajuntament han acordat deixar al marge, amb la previsió d'emprendre la seva modificació durant els pròxims mesos, els sectors de desenvolupament conflictius de Port Olivet, Artilleria i Bon Repòs.

El director general d'Urbanisme, Agustí Serra, ha subratllat que el nou text refós no només permet acomplir els requeriments judicials sinó que, a més, «s'apropa i s'assimila molt» al que va suspès per les sentències.

El trencaclosques de planejaments interromputs, drets urbanístics permutats i quotes urbanístiques anteriorment cobrades pel consistori serà, a partir d'ara, un dels grans maldecaps del consistori calero un cop disposi del nou planejament publicat.

L'alcalde, Jordi Gaseni, ha explicat que l'Ajuntament haurà de negociar amb els propietaris i tenidors dels drets «una sortida viable que no malmeti encara més les fortament malmeses finances municipals».

Gaseni també apunta que s'hauran de tramitar les mesures transitòries per regular les fosses sèptiques de Tres Cales i Calafat, amb l'objectiu final d'acabar dotant aquestes urbanitzacions d'una depuradora d'aigües residuals pendent des de fa dècades.


respostes a "La CUTE aprova el nou text refós del POUM de l'..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,21 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007