Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Diari Oficial publica el text refós del POUM, aprovat per l'Ajuntament i Urbanisme de la Generalitat

22 . Ago, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1973 reproduccions
El passat divendres 18 d'agost es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l'acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre pel qual es donava conformitat al text refós del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de l'Ametlla de Mar.

Precisament, la setmana passada es complia un any de la reunió informativa que l'equip de govern va convocar per tal d'explicar al gremi de l'urbanisme local, les decisions que l'Ajuntament anava a prendre per recuperar la normalitat urbanística el més ràpid possible, arran de les sentències judicials que van deixar sense efecte el POUM del 2010.

L'entrada en vigor del nou text refós, no resol del tot la problemàtica actual, donat que només permetrà l'atorgament de llicències en certs àmbits municipals, bàsicament en el nucli urbà, mentre que en altres àmbits caldrà tramitar instruments urbanístics derivats i de gestió per adequar la nova realitat física.

En aquest sentit, l'Ajuntament ja te preparat un primer paquet d'expedients, corresponents a les modificacions puntuals efectuades l'any 2010, entre les quals es troba la modificació puntual transitòria del clavegueram a les urbanitzacions històriques.

«A efectes pràctics, no es podran donar llicències a tots els sectors que afecten l'urbanisme, però si al nucli urbà, on es regia el pla general del 1992 i ara ja en podem treure els beneficis de donar llicències i amb una normativa més adequada als nostres dies, a més d'una sèrie de petits sectors als quals també es pot donar solució», explica l'alcalde, Jordi Gaseni.

Segons l'alcalde, «és un pas important que ens permet tramitar una sèrie de modificacions puntuals, entre d'altres, una disposició transitòria de clavegueram, que ens permetrà donar llicències a les urbanitzacions històriques de l'Ametlla de Mar».

Amb aquesta publicació, queda restablert el POUM que havia quedat sense efecte com a conseqüència de les sentències del Tribunal Suprem de 8 de juny de 2016 en què s'anul·lava el text refós que havia entrat en vigor l'any 2010.


respostes a "El Diari Oficial publica el text refós del POUM..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,58 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007