Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala viu una intensa Diada de Sant Jordi

24 . Abr, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2312 reproduccions
Aquest diumenge l'Ametlla de Mar ha viscut la popular Diada de Sant Jordi. Com cada any, ha tingut lloc la Diada al Castell de Sant Jordi organitzada per l'Ajuntament, que enguany celebrava el seu 35è aniversari. Diferents activitats durant tota la jornada han aplegat un bon nombre de caleros i caleres al voltant del castell.

Entre elles, el tradicional concurs de paelles que va acollir una vintena de participants. Enguany, el jurat va atorgar el primer premi, valorat amb 150 €, a Rita de Castro, el segon, amb 125 €, a Sam Krijger i el tercer, amb 100 €, a Pere Brull. El regidor de Cultura i Festes, Vicenç Llaó, valora la Diada com a molt positiva donat que el temps va acompanyar i la gent va sortir a celebrar Sant Jordi.

L'ambient de la Diada de Sant Jordi es va respirar durant tot el cap de setmana a la població. Dissabte, diverses parades de roses i llibres es van instal·lar a la plaça Nova, fins al diumenge. En total, les floristeries de la població calculen una venda de 2.000 roses. El sector del llibre també va repuntar vendes.

L'autor calero, Xavier Figueres, va destacar en el nombre de vendes de llibres locals amb la seva nova proposta 'Quan la mar brama', que va exhaurir les existències, i la publicació de 'La Postguerra de l'Ametlla de Mar. 'De part certa' d'Àngel Martí també se situa en el rànquing de vendes d'aquest Sant Jordi, com 'Sense Cadàver', de la periodista Fàtima Llambrich.

Pel que fa a les Terres de l'Ebre, la xertolina Francesca Aliern, enguany amb 'Negre Estalzí', s'ha tornat a situar al capdamunt del rànquing de vendes. També ha destacat el roquetenc Ramon Miravall amb 'Tortosa 1936-1939', la tortosina Montserrat Boldú amb la proposta infantil 'El gripau Estanislau'. Jesús Maria Tibau amb 'La vida darrere de l'aparador', o Pilar Romera amb 'Li deien Lola'.

A les novetats d'autors de fora del territori, Pilar Rahola ha encapçalat la llista amb 'Rosa de cendra'. Xavier Bosch, Jaume Cabré i Sílvia Soler també se situen entre els més venuts en llengua catalana a les Terres de l'Ebre. Mentre que Fernando Aramburu, Javier Cercas i Carlos Ruiz Zafón encapçalen el rànquing de vendes en llengua castellana.


respostes a "La Cala viu una intensa Diada de Sant Jordi"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 4 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 729,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007