Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dijous)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala ja està a punt per al dia dels llibres i les roses

21 . Abr, 2017 a les 18:20
per drodriguez a La notícia del dia
1778 reproduccions
A la Cala celebrar Sant Jordi en diumenge, és tradició. Enguany, la tradicional Diada al Castell de Sant Jordi caurà ni més ni menys que en 23 d'abril, Sant Jordi. És per això que la població viurà un dia festiu ple de gent i activitats. Com cada any, l'Ajuntament ha organitzat la 35a edició de la Diada al Castell de Sant Jordi. Una festa consolidada al municipi que tindrà diverses activitats durant tot el matí.

El primer dels actes programats és la 14a Caminada Popular al Castell que organitza l'Àrea Municipal d'Esports. La sortida serà des de l'Ajuntament a les 9 h del matí. A partir de les 10 h del matí, a l'esplanada pròxima al Castell començarà la sardinada popular. Una hora més tard, a les 11 h, hi haurà activitats per als més petits com jocs gegants ‘Medievàlia' a càrrec de la Companyia de Joc Quiràlia.

I per dinar, paella. I és que un any més tindrà lloc aquest popular concurs, que arrencarà a les 13 h, i que un cop el jurat hagi fet el veredicte, faran l'entrega de premis a les 17 h. Aquesta, sense dubte, és una de les activitats estrella que aplega aquesta festa popular a la platja de Sant Jordi i al voltant d'aquest històric monument. A la festa no hi faltarà música, la Xaranga Suquet Calero amenitzarà el sobretaula a partir de les 15.30 h.

«És una de les activitats més antigues del poble, una jornada totalment consolidada, amb el concurs de paelles, la sardinada popular o els jocs pels nens», remarca el regidor de Cultura i Festes, Vicenç Llaó. Paral·lelament a la plaça Nova, s'instal·laran les paradetes de roses i llibres dels diferents establiments i entitats de la població. Llaó ha recordat que abans d'anar al Castell, cal passar a comprar la rosa o el llibre a la cèntrica plaça local.


respostes a "La Cala ja està a punt per al dia dels llibres ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 438,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 185
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007