Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Lliga contra el Càncer a l'Ametlla de Mar recull prop de 6.000 euros

23 . Ago, 2012 a les 13:13
per otomas a La notícia del dia
1897 reproduccions
La crisi no ha retallat la generositat dels caleros en la lluita contra el càncer. I és que la delegació a l'Ametlla de Mar de la Lliga Contra el Càncer a les comarques de Tarragona i l'Ebre, aquest any, ha aconseguit recollir 5.982,77 euros. Aquest fons s'han aconseguit fruit de les dues campanyes que , habitualment, duen a terme. D'una banda, la recollida a peu de carrer que va tenir lloc el 23 de juny. En aquesta iniciativa es va obtenir 2.168,77 euros. I d'altra banda, de la campanya dels fons recollits als comerços, indústries, i altres entitats i particulars es van obtenir  3.814 euros.

"Vull donar les gràcies a tothom. Tant als caleros particulars, com a les entitats, indústries, comerços per la seva generositat. També vull agrir la col·laboració totalment desinteressada dels voluntaris. Gràcies de tot cor.", explica Dolors Espuny des de la Delegació de l'Ametlla de Mar. I és que el voluntariat té un paper indispensable en les campanyes de recollida de fons que duu a terme aquesta entitat.

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre és una organització no governamental, sense ànim de lucre, constituïda el 23 de juliol de 1993, que té com a objectiu realitzar activitats que millorin el control i la prevenció del càncer a la població. Per aquest motiu l'entitat posa a disposició dels ciutadans un telèfon de contacte, el 977 23 24 24, on atent personal expert i solidari.


respostes a "La Lliga contra el Càncer a l'Ametlla de Mar re..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 53
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007