Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Gimnàstica Rítmica calera al Campionat d'Espanya

07 . Oct, 2016 a les 10:32
per gfigueres a La notícia del dia
1835 reproduccions
El passat diumenge 2 d'octubre, la Secció de Gimnàstica Rítmica de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar va iniciar la temporada esportiva, desplaçant-se fins a la localitat de Figueres (Girona). Es disputava la 1a Fase de Conjunts de Copa Catalana, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica i a la vegada la fase classificatòria per al campionat d'Espanya de Conjunts Base on el conjunt cadet necessitava quedar entre els 15 primers de Catalunya.

La secció fou representada pels dos conjunts federats: el cadet de nivell VII format per Anna Vila, Ariadna Madera, Mariona Tresserras, Paula Molina i Paula Nolla, amb els aparells de 3 pilotes i 2 cintes; i el conjunt sènior de nivell VI-VII format per Ariadna Gimeno, Judit Reverté, Jaydevi Gómez, Neus Estrada i Paula Colldeforns, amb una coreografia de 5 cèrcols.

Cal destacar l'actuació del conjunt cadet que, tot i la pressió de saber que es jugaven la classificació per al campionat d'Espanya, van fer un gran paper aconseguint, gairebé sense esperar-ho, la segona posició del podi, per darrere del Club Gimnàstic de Tarragona. En tercera posició es va classificar el Manresa.

Pel que fa al conjunt sènior, després de moltes hores d'entrenament i tot sabent que havien preparat bé la coreografia, els nervis els van jugar una mala passada i només van poder aconseguir la 7a posició, la qual segurament superaran les gimnastes caleres en els pròxims campionats.

Pròximament, les mateixes gimnastes disputaran el 6 de novembre la 2a Fase a Sant Cugat, la 3a Fase al Nàstic de Tarragona, del 8 al 12 de novembre a Valladolid el campionat d'Espanya i el 19 de novembre la Final de Conjunts de Catalunya a Manresa.


respostes a "La Gimnàstica Rítmica calera al Campionat d'Esp..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007