Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Millores del reforç d'estiu amb un nou metge al CAP durant 12 hores al dia

28 . Jun, 2016 a les 14:00
per gfigueres a La notícia del dia
1730 reproduccions
Des del passat 23 de juny l'Ametlla de Mar disposa d'un servei d'ambulància de suport bàsic del SEM 24 hores al dia. Aquest servei s'afegeix als existents com ara el vehicle VIR o d'intervenció ràpida i l'ambulància del SUM que també està operativa les 24 hores del dia.
Així mateix, l'Ametlla de Mar ha vist com aquest estiu s'ha millorat el reforç sanitari respecte als serveis que s'havien ofert en anys anteriors. El reforç sanitari del CAP que consistirà en l'increment d'un metge i que l'any passat se centrava exclusivament de 5 de la tarda a 9 de la nit, passarà aquest 2016 a oferir-se en dos torns, de 9 del matí a 3 de la tarda de dilluns a diumenge i de 3 de la tarda a 9 de la nit de dilluns a divendres, tot i que s'està treballant per incloure també els dissabtes.
Joan Manel Telló, regidor de Salut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es congratula per la resposta institucional i la millora del servei, "és una bona noticia tant pels caleros i caleres com per la gent que ens visita. És una gran millora en tema de salut i he d'agrair als responsables de Salut a les Terres de l'Ebre pel suport, esforç i l'atenció que hem rebut per tal de fer justícia i millorar els serveis pels nostres ciutadans. En sortim reforçats, ja que des de l'equip de govern i la regidoria estem molt satisfets de la feina i de la resposta. Des del CAP també estan contents de tenir una major dotació de personal i així oferir un millor servei. Sabem que hi ha hagut queixes, que la situació està com està, però pel que fa a nosaltres no ens podem queixar i ens hem de congratular".
Els nous reforços són producte d'una reivindicació que el govern municipal va traslladar al Director territorial de Salut del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Ismael Piñas en la seva darrera visita a l'Ametlla de Mar.


respostes a "Millores del reforç d'estiu amb un nou metge al..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

cap

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 724,89 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 145
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007