Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El centre de rehabilitació atent prop de 600 pacients mensuals

26 . Oct, 2012 a les 13:03
per gfigueres a La notícia del dia
2129 reproduccions
Balanç positiu després d'un any de l'obertura del Centre de Rehabilitació de l'Ametlla de Mar. I és que aquest centre, ubicat a les antigues instal·lacions del CAP provisional, atent de mitja prop de sis-cents pacients mensuals. Així s'ha reflectit a les dades que s'han recollit de gener a setembre del 2012.  De fet, hi ha mesos que, fins i tot, s'ha superat aquesta xifra. És el cas del més de maig on es van atendre més de vuit-cents pacients al centre de rehabilitació de la Cala.
El centre que dóna cobertura a diferents municipis del Territori, no només a l'Ametlla de Mar, està obert de dilluns a divendres de quatre de la tarda al vuit del vespre.
Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, l'alcalde Andreu Martí, es mostra molt satisfet amb les dades. Segons Martí és un servei que evita que els pacients s'hagin de desplaçar a Deltebre o Tortosa com es feia amb anterioritat. "El mes de maig van passar pel centre vuit-cents nou pacients. Hi ha molts mesos que han superat els sis-cents. Això significa que s'atén un gruix important de pacients, tant de l'Ametlla de Mar, com d'altres municipis. Recordem que abans s'havia d'anar a municipis com Deltebre o Tortosa a fer la rehabilitació. Crec que és una molt bona notícia de la qual hem de sentir-nos orgullosos", subratlla Andreu Martí, alcalde del municipi.

Els pacients procedeixen tant de l'atenció primària, de l'atenció especialitzada com de les mútues, asseguradores i privats.


respostes a "El centre de rehabilitació atent prop de 600 pa..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 106
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007