Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Una macroparada d'ERC es va instal·lar dissabte al Mercat Municipal per parlar amb la ciutadania sobre la República Catalana

20 . Mar, 2017 a les 15:40
per drodriguez a La notícia del dia
1553 reproduccions
Esquerra Republicana (ERC) de l'Ametlla de Mar va instal·lar, el passat dissabte al Mercat Municipal, una macroparada informativa per posar a debat les propostes per a la República Catalana. De fet, se'n van organitzar més de 150 parades a diferents punts del país. L'Ametlla de Mar ha estat una de les deu poblacions ebrenques on es van instal·lar parades.

L'acció s'emmarca dins de la campanya participativa 'La República que farem', que recull de manera gràfica com construïm la nova república entre tots, arreu del país. Un espai per escoltar, reflexionar i traslladar dubtes i propostes sobre la construcció del nou país, i que és una bona manera de parlar amb els veïns i veïnes.

«Amb la idea de parlar amb la gent, i de buscar les aportacions per aquest país nou que volem fer, hem instal·lat la macroparada. Volem fer un país nou, no ens val un que s'assembli al que tenim. Volem un país sense corrupció, sense mala gestió dels recursos públics, i que inclusiu» ha destacat Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar i portaveu d'ERC a la població.


respostes a "Una macroparada d'ERC es va instal·lar dissabte..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 262
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007