Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Més de 200 persones tallen l'N-340 a l'Ametlla de Mar

02 . Oct, 2015 a les 12:39
per drodriguez a La notícia del dia
1961 reproduccions
Més de 200 persones es van concentrar ahir a la tarda al tram de l'N-340 a l'Ametlla de Mar, i un centenar més a Alcanar, en una nova manifestació per demanar la gratuïtat de l'AP-7. És la mesura urgent que reclamen els veïns i veïnes del territori per reduir l'accidentalitat de la Nacional.

A un quart de set de la tarda es va realitzar el tall que es va allargar durant 45 minuts. A l'inici d'aquest es va fer un minut de silenci en record a les víctimes que han mort en aquesta via.

Durant el tall s'han acumulat diversos quilòmetres de retencions, amb un nombrós número de camions fent cua. Aquesta situació posa de manifest l'alt pas de vehicles pesants per aquesta via. Els camioners afectats pel tall donen suport a la iniciativa i també reclamen una autopista gratuïta o amb bonificacions.

L'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, defensa la gratuïtat de l'AP-7 però també reclama que es faci l'autovia A-7: "Volem la gratuïtat de l'autopista. Però no volem que es deixi de construir una autovia A-7 que fa que les Terres de l'Ebre siguem menys que la resta del país. Volem les mateixes oportunitats. I no pararem fins que el Coll de Balaguer no sigui una frontera física, entre un país de primera i un país de segona. Necessitem que s'inverteixi i es construeixi aquesta autovia."

Les entitats veïnals ja han convocat un altre tall, dijous vinent, a la mateixa hora. L'objectiu de les Federacions de Veïns d'Amposta i Tortosa és organitzar un triple tall del tram ebrenc de l'N-340.

Recordem que dimecres, en la sessió plenària, es va aprovar per unanimitat la moció consensuada pels alcaldes del territori en la que es demana la continuïtat de l'autovia A-7, la gratuïtat de l'AP-7 i la bonificació als camions que transcorrin per l'autopista.


respostes a "Més de 200 persones tallen l'N-340 a l'Ametlla ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 686,20 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007