Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les JERC de l'Ebre comencen la seva campanya pel referèndum a l'Ametlla de Mar

03 . Jul, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2125 reproduccions
Les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC) a les Terres de l'Ebre van començar la seva campanya '#DiemSí' a l'Ametlla de Mar. Aquest diumenge al migdia, van instal·lar una parada informativa al passeig Marítim del municipi, on van informar sobre els motius del sí en el referèndum, i també van fer lectura d'un manifest.

«Estem molt esperançats en fer-la perquè és la campanya pel referèndum. Una campanya que ens ha de portar a la llibertat nacional i a la independència, i que culminarà el dia 1 d'octubre a les urnes. Avui les JERC fem diversos actes a tot el territori, un dels quals aquí a La Cala», explica Aleix Borràs, portaveu de les JERC a les Terres de l'Ebre.

Els republicans han programat un acte més a la població. Dins la campanya 'Construir una nova república', aquest diumenge visitarà l'Ametlla de Mar el diputat al Congrés dels Diputats, Joan Tardà. Serà a les 19 h de la tarda a la plaça Nova, i també hi participaran l'alcalde Jordi Gaseni, i la regidora Mayte Puell.


respostes a "Les JERC de l'Ebre comencen la seva campanya pe..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 116
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007