Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Grup Escènic de la Societat aposta per la reflexió social a Yerma

13 . Jun, 2014 a les 08:43
per gfigueres a Ajuntament
1734 reproduccions
El Grup Escènic de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa presenta aquest dissabte 14 de juny,  a partir de les dos quarts d'onze del vespre, l'obra de  Federico Garcia Lorca, Yerma. Així, una vintena d'actors i actrius passaran per l'escenari de la sala de la SCER per representar aquesta tragèdia que explica la situació de la dona espanyola en l'Espanya gris i reprimida, de principis de segle, on l'únic rol que tenia la dona era tenir fills. La protagonista és estèril i això la condemna al rebuig social i, finalment, a la bogeria. Josep Tomàs Margalef que, juntament amb Joan Pere Brull, realitza l'adaptació i direcció de l'obra explica perquè han triat aquest clàssic.
"Des del Grup Escènic volíem apostar per una obra amb cos, profunda i vàrem escollir aquesta clàssic de Garcia Lorca perquè som uns enamorats d'aquest autor i de la potència de la seva ploma", explica Josep Tomàs Margalef.
Una obra que es representarà en castellà per tal de mantenir l'autenticitat i força del missatge de Federico Garcia Lorca. Yerma en la qual ha realitzat la direcció musical i coreografia Gessamí Margalef es tornarà a representar el diumenge 15 de juny a les set de la tarda.
Les entrades numerades ja es poden adquirir a la sala de la Societat a partir d'aquest passat dijous a les sis de la tarda. D'altra banda, també es poden comprar les entrades una hora abans de la representació a guixeta.


respostes a "El Grup Escènic de la Societat aposta per la re..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,99 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 146
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007