Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comença la tretzena edició de la Mostra de Teatre 'La Cala de l'Ametlla'

16 . Mar, 2017 a les 17:45
per drodriguez a La notícia del dia
1506 reproduccions
Amb la sessió doble de 'Llums, càmera i... desesperació' i 'Besos', es donarà el tret de sortida a una nova edició de la Mostra de Teatre. I és que del 18 de març al 8 d'abril se celebrarà la 13a edició de la Mostra 'La Cala de l'Ametlla', que organitza el Grup Escènic de la SCER, amb la participació de diferents grups teatrals amateurs, de tot el país.

Enguany, la Mostra de Teatre oferirà quatre caps de setmanes seguits de teatre amb 5 obres amb un nexe comú: l'humor i la reflexió. El director del Grup Escènic, Josep Tomàs Margalef, està satisfet «perquè hem pogut aconseguir uns grups potents que reforçaran la idea de fer teatre. Les tres obres són en clau d'humor però sempre fent reflexionar».

Totes les representacions seran a les 18.30 h de la tarda, a excepció de les obres caleres que seran a les 18 h. El 25 de març, serà el torn de 'Tu ho ets tot', una obra representada pel Grup de teatre 'Pere Sans' d'Ulldecona. Una funció sobre el món de la parella i les situacions que vivim al llarg de la vida amb ella.

El dissabte següent, serà torn per 'Trens' del Grup de Teatre Alvacot. El grup sabadellenc oferirà un espectacle que barreja l'absurd, la comèdia i el drama en una mena d'amanida interpretativa que diverteix i sorprèn alhora. La trama tracta sobre diverses parelles que es troben en un tren i les circumstàncies que esdevenen dins un vagó o en una estació.

I el 8 d'abril, 'Beckenbauer' del Grup de Teatre Gresol d'Alcanar posarà punt final amb una comèdia al voltant de la pèrdua d'autoestima de dos homes davant el que creuen que és un excessiu alliberament de la dona. Els preus seran de 5 euros pels socis de la SCER i 7 euros pels no soci, i les entrades es vendran una hora abans de cada representació.


respostes a "Comença la tretzena edició de la Mostra de Teat..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 670,58 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007