Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

En marxa les obres per millorar l'accessibilitat de l'estació de ferrocarril de l'Ametlla

05 . Des, 2011 a les 08:00 | 00:01:53
per gfigueres a La notícia del dia
2142 reproduccions
Després de diverses gestions des de l'associació Sense Barreres de l'Ametlla de Mar i de l'Ajuntament del municipi, Adif posa en marxa les obres de millora de l'accessibilitat a l'estació de ferrocarril. Aquesta actuació consistirà, principalment, en l'adaptació del pas subterrani que comunica les dues andanes i la col·locació de dos ascensors. L'objectiu és millorar l'accés a l'estació a les persones amb mobilitat reduïda. El pressupost de les obres supera els 230.287,55euros  i es preveu que acabin al març de l'any vinent.
Des del 28 de novembre fins al 23 de desembre, en motiu d'aquestes actuacions el pas subterrani de l'estació estarà tancat als usuaris.

"Només demano, des d'Adif que els usuaris tinguin en compte que les molèsties que puguin patir aquestes setmanes són per un benefici general. I per tant, després podran gaudir d'unes instal·lacions amb més i millors condicions d'accés i seguretat" va explicar des d'Adif, Verònica Fernàndez .

D'altra banda, el 23 de novembre, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, es va reunir amb els representants d'Adif per tal d'acordar que els usuaris que vagin direcció Tarragona-Barcelona puguin agafar el bitllet dalt el tren a causa de les obres, entre d'altres qüestions. "Per a nosaltres, pels veïns de la cala era important que es tirés endavant aquesta remodelació de l'estació que permetrà millorar l'accessibilitat ja que és una obra necessària. Agraïm a Adif i a Ferrocarrils de la Generalitat la seva cooperació", explicà Martí.

Recordem que l'alcalde de l'Ametlla es va reunir amb Enric Ticó, president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, l'abril passat, per traslladar-li la necessitat que aquestes obres fossin una realitat.

Per la seva banda, Carlos Busquets des de l'Associació Sense Barreres, qui va denunciar la manca d'accessibilitat de l'estació a la Cala, es mostra satisfet tot i el retràs, de vora un any, de l'inici de les obres. "Estic molt content encara que hagi estat amb un any de retard. De fet he estat a punt de tornar anar a Madrid ja que ja ho vaig fer una vegada pagant de la meva butxaca. M'agradaria que des de l'Ajuntament s'impulsés un acte de reconeixement a l'Associació Sense Barreres des d'on hem impulsat aquestes actuacions", va subratllar Busquets.
I és que segons Busquets tenir una estació de ferrocarril accessible "és una gran millora per a tota la gent del municipi".


respostes a "En marxa les obres per millorar l'accessibilita..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 732,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007