Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Dissabte comença la VIII Mostra de Teatre La Cala de l'Ametlla

29 . Mar, 2012 a les 10:47
per gfigueres a La notícia del dia
2337 reproduccions
Aquest dissabte dia 31 de març es dona començament a la Mostra de Teatre La Cala de l'Ametlla que arribarà a la 8ª edició. La companyia encarregada d'obrir el certamen teatral d'aquest anys es la Companyia de Teatre La Artesa de Falset que representarà l'obra de Carlo Goldoni, "l'Hotelera".

El 14 de març tindrà lloc la segona de les representacions, a càrrec del Grup Teatral Planer de Santa Bàrbara, que portarà a l'escenari l'obra, "Casats per amor... a la pasta" de l'autor, Lluís Coquard.

El 21 d'abril el Grup de Teatre Els Ganxos de Traiguera representarà a l'escenari calero l'obra de Nicasi Camps, "Stop al matrimoni".

La Mostra de Teatre La Cala de l'Ametlla clourà el 28 d'abril amb la representació de l'obra de Nicasi Camps, "El marit de la Marina és mariner", a càrrec del Grup Escènic de la SCER de l'Ametlla de Mar.

Josep Tomàs Margalef, un dels directors del Grup Escènic de la SCER agraeix la col·laboració de l'Ajuntament en moments de dificultat econòmica i lloa els beneficis de la Mostra entre els aficionats. Segons Josep T. Margalef, "hem d'agrair la sensibilitat de la regidora de Cultura que, tot i les retallades pressupostàries, ha apostat per mantenir la Mostra de Teatre com un estendard de la cultura del poble, voluntat que s'ha de sumar a la de la SCER i la col·laboració d'ASEMAR. A través d'aquesta mostra podem veure com evoluciona el nostre teatre amateur, veiem grups d'altres contrades, podem comparar, veure obres i estils diversos i això és un enriquiment pels integrants del nostre grup i per al públic que cada any va venint a la Mostra".

Eva del Amo, regidora de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, explica que l'objectiu és que els aficionats al teatre puguin veure en escena els grups de teatre amateur de les nostres comarques. Segons Eva del Amo, "és una satisfacció poder col·laborar amb el Grup Escènic en fer possible aquesta Mostra de Teatre. El nostre poble té des de fa anys una gran tradició de teatre i amb aquesta Mostra fem possible que els aficionats al teatre puguin veure com interpreten altres grups del territori, alhora que potenciem el teatre amateur. Felicitem al Grup Escènic i a la SCER per l'organització d'aquesta activitat".

Com és habitual, les representacions tindran lloc a la Sala de la Societat a les 18 hores, a excepció de la del dia 28 d'abril que serà a les 22.30h.

La Mostra de Teatre La Cala de l'Ametlla és una activitat organitzada per la SCER de l'Ametlla de Mar i patrocinada per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, El Consell Comarcal del Baix Ebre i ASEMAR.


respostes a "Dissabte comença la VIII Mostra de Teatre La Ca..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 75
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007