Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nassos, Nassos, Nassis del grup juvenil de la SCER tanca la 10a Mostra de Teatre

08 . Mai, 2014 a les 12:53
per gfigueres a La notícia del dia
3210 reproduccions
La Mostra de Teatre de la Cala de l'Ametlla tancà la desena edició aquest passat 27 d'abril amb un balanç positiu. I és que en aquest desè aniversari de la Mostra el Grup Escènic de la Societat ha portat sobre l'escenari una seixantena d'actors amb El Retaule del Flautista, de Jordi Teixidor, fet musical, amb els petits del teatre local amb Els tres pèls d'or del diable, de Vicenç Cañón, i els joves de Nassos, Nassos, Nassis, de Quim Canals, que amb to reivindicatiu van tancar la mostra. I és que segons Josep Tomàs Margalef,  director del Grup Escènic, "és tota una satisfacció que haguem pogut defensar tres obres en aquesta Mostra. A més, s'ha pogut veure el talent dels joves que són la cantera del Grup Escènic".
D'altra banda, Josep Tomàs Margalef també es mostra satisfet per les obres amateurs d'Alcanar, Móra d'Ebre i Amposta que han demostrat que hi ha un alt nivell interpretatiu al Territori. Tot i això, dins la valoració com a crítica constructiva Tomàs Margalef considera que hi ha hagut poc públic que ha assistit a les obres del grup Gresol d'Alcanar, Mascles, del grup de teatre Terra Baixa d'Amposta que representà La nit del lloro, i la del Grup Teatral de Móra d'Ebre que interpretà l'obra Coses que dèiem avui.
" És una llàstima que la gent no s'animi a assistir a les obres de la gent de fora. Les que hem interpretat des del grup escènic han tingut públic però en els altres casos no ha estat així", explica Josep Tomàs Margalef. Per aquest motiu, segons Margalef, caldrà motivar el públic calero perquè s'animi a gaudir del teatre d'altres contrades de les Terres de l'Ebre.


respostes a "Nassos, Nassos, Nassis del grup juvenil de la S..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 707,10 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007