Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Centenars de persones gaudeixen del teatre calero amb les representacions de ‘Llums, càmera i... desesperació' i ‘Besos' del Grup Escènic de la SCER

20 . Mar, 2017 a les 16:20
per drodriguez a La notícia del dia
1594 reproduccions
El Grup Escènic de la SCER ha reunit, aquest cap de setmana, unes 400 persones a la Sala de la Societat amb l'estrena de dues obres: 'Llums, càmera i... desesperació', protagonitzada pel grup prejuvenil, i 'Besos', l'obra del grup d'adults que va quedar ajornada per Candelera.

'Llums, càmera i... desesperació' mostra el caos que es crea en un rodatge d'una pel·lícula de l'Oest, a causa d'una vaga programada hores abans. Davant la poca assistència del personal, el director ordena buscar substitucions per a totes les baixes. Quan tot comença a rodar, part del personal esdevé intoxicat a causa del càtering.

Una de les directores d'aquest nou grup prejuvenil, Pilar Marsal, explica que «després de mesos i mesos assajant aquesta petita obra, estem molt contents. Tot i que és normal que estiguin nerviosos una estoneta abans de sortir en escena, una vegada s'obre el teló ho han fet dignament».

Seguidament, el Grup Escènic va seduir el públic amb 'Besos'. Una comèdia sobre esquetxos on l'amor és el nexe d'unió. L'obra va oferir parts de musical amb temes molt coneguts de cantants com José Luis Perales i Camilo Sesto.

L'obra ha obtingut molt bona resposta, tal com explica el codirector, Josep Tomàs Margalef, reconeixent que «sempre és complicat sempre fer una obra quan no és Candelera. El públic, sense conèixer l'obra, ens ha donat aquesta confiança i la interpretació dels companys ha sigut magnífica. És emocionant veure tot el públic de peu aplaudint al final».

Les dues obres han donat el tret de sortida a la 13a Mostra de Teatre 'La Cala de l'Ametlla'. Cada dissabte fins al 8 d'abril, diferents grups teatrals amateurs del país oferiran un espectacle. El 25 de març serà el torn del Grup de Teatre 'Pere Sans' d'Ulldecona amb l'obra 'Tu ho ets tot'.

El dissabte següent, el grup sabadellenc Grup de Teatre Alcavot representarà 'Trens'. I el 8 d'abril, 'Beckenbauer' del grup de teatre Gresol d'Alcanar, posarà punt final a la mostra. Les entrades tindran un cost de 5 euros pels socis i 7 euros pels no socis. Les representacions seran a les 18.00 h de la tarda a la Sala de la Societat.


respostes a "Centenars de persones gaudeixen del teatre cale..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 1 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 469,11 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 99
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007