Màx: º C, mín: º C

En directe

La patxanga amb amb Francesc Callau, Juanjo Balfegó, José Mari Llaó, Òscar Farnós i Ricardo Fernández

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Grup Escènic presenta la 12a Mostra de Teatre «La Cala de l'Ametlla»

01 . Abr, 2016 a les 08:49
per gfigueres a La notícia del dia
1227 reproduccions
El Grup Escènic de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa ha presentat el cartell de la dotzena Mostra de Teatre «La Cala de l'Ametlla» que es durà a terme durant aquest mes d'abril. Els dissabtes a les 18.30 h pujaran a l'escenari de la Sala de la Societat diferents grups teatrals amateurs del país.
L'element en comú serà la comèdia, amb obres per passar una bona estona. "Volem que la gent s'ho passi bé" comenta un dels directors del Grup Escènic i alhora president de la SCER, Joan Pere Brull, que espera que la gent "vingui a veure altres grups d'arreu perquè dóna molt d'ànim als actors i actrius que hi ha dalt l'escenari".
Brull també ha volgut destacar que "tot i ser grups amateurs, hi ha un gran nivell". Per comprovar-ho caldrà seure a una de les butaques de la Sala. La primera opció és aquest dissabte 2 on el grup de teatre Quo Vadis de l'Hospitalet de l'Infant representarà l'obra «No le busques tres pies al alcalde».
La resta d'obres seran «Masters» que tindrà lloc el dissabte 9 a càrrec del grup de teatre Alcavot de Sabadell, del qui des dels organitzadors esperen una molt bona posada en escena. El 16 d'abril «23 centímetres» a càrrec del grup de Móra d'Ebre i per últim, el dia de Sant Jordi, serà el Grup Escènic qui tornarà a escenificar l'obra «Boeing Boeing» cloent així la mostra de teatre.
Les entrades es vendran una hora abans de les representacions al preu de 5 € pels socis de la SCER i 8 € pels no socis.
A les quatre obres que formen la Mostra s'hi podran sumar les que estan preparant les seccions infantils i juvenils del Grup Escènic, a l'espera de poder acabar de preparar les representacions. D'altra banda, la secció d'adults ha començat aquesta setmana a preparar una nova obra teatral "Sòcrates" que de moment no té marcada una data d'estrena.


respostes a "El Grup Escènic presenta la 12a Mostra de Teatr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 766,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 103
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007