Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

70 empresaris de la restauració participen en la jornada tècnica de l'Arrossejat i el Peix de la Llotja

16 . Oct, 2012 a les 14:58 | 00:02:50
per gfigueres a La notícia del dia
2162 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i la Confraria de Pescadors van organitzar, aquest dilluns a la tarda, una jornada tècnica i professional de l'Arrossejat i el Peix de la Llotja. Una setantena d'empresaris de la demarcació de Tarragona, restauradors i hotelers, van participar d'aquesta jornada que tenia com objectiu donar a conèixer els peixos de la Llotja de l'Ametlla de Mar.
A les quatre de la tarda els empresaris van assistir a la subhasta del peix a la Confraria de Pescadors, i , posteriorment, la jornada es va desenvolupar al Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP). Durant la jornada Josep Tomàs Margalef, Secretari de la Confraria va realitzar una xerrada sobre les arrels de la Cala lligades a la mar. A més, la farmacèutica i nutricionista, Roser Olivella va explicar les propietats nutritives del peix. Per cloure la jornada es van realitzar unes degustacions de tapes elaborades pel Club de la Gastronomia marinades amb tasts de les cases de cava que van participar en la Diada de l'Arrossejat el passat diumenge 14 d'octubre.
"Aquesta jornada destinada als professionals lliga el sector primari, els pescadors, i el sector terciari, la restauració, de la localitat i del Territori. Creiem que el més important ara és unir esforços i posar en valor el nostre peix. Aquest és el camí a seguir", explica Andreu Martí, alcalde del municipi.
Per la seva part, Vicent Martí, regidor de Turisme, explicava que : "estem molt contents de l'èxit de la jornada professional que hem fet avui. És una primera jornada on hem unit el peix de l'Ametlla amb el cava. Han vingut una setantena de restauradors de la demarcació a conèixer el nostre producte, el nostre peix, amb el qual el Club de la Gastronomia ha fet les degustacions "
"Ha estat molt bonic perquè han vingut diversos empresaris a veure la subhasta. Cal tirar endavant el peix de la Cala, promocionar-lo. És una cosa bona pel poble i per tots els pescadors", explica Janet LLambrich, President de la Confraria de Pescadors.
Recordem que aquest acte s'emmarca en la 1a Quinzena Gastronòmica de l'Arrossejat i del Peix de la Llotja de l'Ametlla de Mar que tindrà lloc fins al 31 d'octubre.


respostes a "70 empresaris de la restauració participen en l..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 783,69 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 127
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007