Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Creen un nou impost nuclear per evitar el veto del TC

05 . Ago, 2016 a les 10:06
per gfigueres a La notícia del dia
1266 reproduccions
El Govern ha aprovat aquest dimarts la memòria preliminar de l'avantprojecte de llei de l'impost sobre el risc mediambiental de la producció, custòdia i dispersió d'elements radiotòxics, que substitueix l'impost sobre la producció d'energia elèctrica d'origen nuclear que el Tribunal Constitucional va declarar inconstitucional per considerar que el fet imposable era el mateix que l'impost estatal ja existent.

El nou impost no grava la producció d'energia, sinó els riscos mediambientals de la producció, manipulació, transport, custòdia transitòria i emissió d'elements radiotòxics de combustible nuclear mentre no siguin dipositats o neutralitzats en un magatzem de llarga durada.

El secretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, explica que «el que anem a gravar són els riscos, sobre les persones, dels elements radiotòxics que surten de la producció nuclear». L'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, que espera que «no tornin a bloquejar aquest impost donat que permetrà donar un futur al municipi i al conjunt de les Terres de l'Ebre».


respostes a "Creen un nou impost nuclear per evitar el veto ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,20 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 21
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007