Màx: º C, mín: º C

En directe

Les notícies de la Cala Ràdio amb amb Daniel Rodríguez i Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, reclama la importància de que l'impost nuclear reverteixi als ajuntaments

04 . Abr, 2014 a les 09:22
per gfigueres a La notícia del dia
2686 reproduccions
Enresa l'empresa encarregada de la gestió de residus nuclears deixa d'aportar els imports que a través de la Fundació Enresa donava als ajuntaments dels municipis situats en àrees nuclears. Per aquest motiu els ajuntaments, entre ells el de l'Ametlla de Mar, reclamen a la Generalitat que l'import que té la intenció de recaptar a través de l'impost nuclear a aquestes empreses reverteixi als ajuntaments que ara s'han quedat orfes d'aquesta aportació.
"La Generalitat de Catalunya crearà un impost nuclear i el que demanem des dels ajuntaments és que d'aquests impostos que pagaran les empreses energètiques es destini una part als ajuntaments que ens hem quedat sense aquests ingressos i que necessitem per dur a terme les nostres tasques com administració de proximitat", explica Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
Així, Martí ha subratllat que "es compta amb la complicitat del Govern de la Generalitat i que de moment aquesta proposta es troba en una fase diàleg i d'aproximació de posicions entre els diversos representants polítics".


respostes a "L'Alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, re..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,57 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 69
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007