Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

I Open Summer Pàdel

08 . Ago, 2014 a les 12:02
per gfigueres a Ajuntament
2548 reproduccions
Des d'avui fins al 9 d'agost tindran lloc aquests partits preliminars a les instal·lacions del Complex Esportiu la Cala (el Cem). Els 12 equips es dividiran en 4 grups de tres que disputaran aquest primer Open de Pàdel.

Aquest dilluns s'han encetat els partits del I Open Summer Pàdel impulsat des de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Els partits  tindran lloc de dilluns a divendres de les 7.30h-19.30h. Així, fins al 9 d'agost tindran lloc aquests partits preliminars a les instal·lacions del Complex Esportiu la Cala (el Cem). Els 12 equips es dividiran en 4 grups de tres que disputaran aquest primer Open de Pàdel. El 1r i 2n classificats jugaran els quarts de final i els 3ers la fase de consolació el dissabte. El guanyadors de l'Open seran premiats amb un dinar per a dues persones a la Llotja Restaurant.
D'aquesta manera, des de l'Àrea Municipal d'Esports s'ofereix una proposta competitiva pels amants del pàdel. Una disciplina esportiva que cada vegada compta amb més adeptes.
"Aquest I Open Summer de Pàdel respon a una demanda de diversos usuaris. Esperem que vagi bé i poder donar continuïtat al torneig", subratlla Marc Vilabrú, gerent de l'Àrea Municipal.
D'altra banda, Vilabrú remarca que tots aquells que els hi agradi practicar al pàdel ho poden fer a les instal·lacions del Cem tots els dies de la setmana.


respostes a "I Open Summer Pàdel"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007