Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els treballs de manteniment de la megafonia de Protecció Civil generen molèsties entre els veïns pel volum dels altaveus

15 . Mar, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1796 reproduccions
Els tècnics responsables del sistema de megafonia de Protecció Civil estan treballant aquesta setmana fent un exhaustiu informe de la situació dels altaveus instal·lats al nucli urbà i les urbanitzacions. El fort volum amb el qual s'escoltaven les sardanes, utilitzades per fer les comprovacions, ha generat molèsties entre els veïns i veïnes.

El responsable de Protecció Civil, de la subdelegació del govern espanyol a Tarragona, i l'alcalde i el regidor de Governació van reunir-se dilluns al matí per exposar totes les deficiències amb una ruta pels diferents punts on hi ha megafonia instal·lada. L'endemà, els operaris ja estaven treballant fent una revisió de tot el sistema.

Però les prop de cinc hores en què els altaveus van estar operatius, van despertar les queixes ciutadanes. El titular de Governació, Joan Manel Tello, ha lamentat les molèsties que hagin pogut ocasionar les proves, que aquest dimecres només s'estan duent a terme a les urbanitzacions.

La situació de la megafonia de les urbanitzacions, segons apunta el consistori, és obsoleta. Per això, s'espera que amb l'informe, que s'està elaborant, es posi solució a un greu problema. Tello recorda que aquestes àrees urbanes estan més pròximes a la central nuclear i per tant han de tenir els altaveus en correcte funcionament.

En la reunió mantinguda, també es va informar que l'Ametlla de Mar comptarà amb el suport de la Direcció General de Protecció Civil i Emergències per poder millorar els seus plans municipals d'emergències –per exemple, el pla PENTA va ser actualitzar ara fa uns mesos–, i per organitzar simulacres dirigits a la població.

Ara fa uns dies, a Madrid, el subsecretari del Ministeri de l'Interior i l'Associació de Municipis en Àrees Nuclears (AMAC) van segellar un protocol que permetrà aportar assessorament, suport tècnic, i dotació econòmica per part de Protecció Civil, per fer-ho possible.


respostes a "Els treballs de manteniment de la megafonia de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 198
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007