Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Balfegó assegura «respecte» cap a la flota canària després de la polèmica per l'increment de quotes

27 . Mar, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2003 reproduccions
Després de les declaracions del conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Aigües del govern de Canàries, Narvay Quintero, reclamant respecte per als pescadors canaris davant de la nota emesa pel Grup Balfegó, l'empresa tonyinaire calera ha reiterat, en un nou comunicat, el seu respecte per qualsevol flota «inclosa la canària».

Balfegó afirma que quan es refereix a «amagar» no s'està referint a una pesca il·legal, sinó al fet que la flota canària «no està dient en les negociacions de quotes» que ja està pescant d'altres espècies de túnids. El director general, Juan Serrano, ha demanat a la flota de l'arxipèlag atlàntic que «siguin justos i expliquin la veritat».

Es refereix al fet que la flota canària no està amarrada al port tot l'any, com sí que ho està la catalana donat que només pot pescar tonyina roja. Segons dades del mateix Grup, els canaris més de 10.000 tones de túnids, davant les 4.243 que Espanya té assignades per pescar tonyina roja.

A més, han sol·licitat el mateix respecte cap a la flota catalana, després que la canària i el mateix conseller Quintero acusessin que està practicant una «pesca industrial que posa en perill la tonyina roja». Balfegó, en canvi, ha reiterat el seu paper actiu en la recuperació de l'espècie i a la sostenibilitat del model pesquer tonyinaire.


respostes a "Balfegó assegura «respecte» cap a la flota canà..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 595,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007