Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Servei de ginecologia al CAP

20 . Mar, 2013 a les 12:46
per otomas a La notícia del dia
2220 reproduccions
L'equip directiu del Centre d'Atenció Primària de l'Ametlla de Mar conscient del context actual ha decidit pensar en positiu i engegar nous projectes per millorar el servei assistencial optimitzant els recursos. En aquest marc conceptual s'inclou el servei de ginecologia al municipi. Un servei que es va encetar l'any passat però que es va haver de deixar d'oferir per motius professionals del doctor. Des del CAP de l'Ametlla de Mar s'ha insistit en la recuperació d'aquest servei, demanda reiterada dels pacients. Una insistència que ha donat fruits. Per tant, en breu el CAP de l'Ametlla de Mar tornarà a tenir consulta de ginecologia que en aquest cas la realitzarà una doctora de l' Hospital Verge de la Cinta. Manolo Madueño, responsable mèdic de l'Ametlla de Mar explicava que "el ginecòleg anterior que comptava, com és habitual, amb un perfil quirúrgic va ser contractat per un hospital de l'entorn. Per aquest motiu vàrem deixar d'oferir el servei però no vàrem desistir ja que és una demanda dels nostres pacients. De fet, en una reunió amb el Cap de Serveis de Ginecologia m'ha assegurat que en breu podrem tornar a oferir aquests servei".
D'altra banda, des del CAP de l'Ametlla de Mar s'enceten també altres projectes de col·laboració amb l'Hospital Verge de la Cinta i els centres d'atenció primària de l'Aldea i Deltebre. Aquest és el cas del servei de diagnòstic en dermatologia des del CAP de l'Ametlla. I és que des del CAP es prendrà una imatge de la lesió i se li farà arribar a l'especialista de l'Hospital. D'aquesta manera, l'especialista determinarà si es necessari la derivació  a l'Hospital o no. Així es preveu contribuir a la dessaturació del servei a l'Hospital i evitar el desplaçament dels pacients.
D'altra banda, també es preveu engegar un  projecte similar  per augmentar el cribatge pels problemes oftalmològics derivats de la diabetis.
Un altre projecte és el de la realització d'ecografies. Un servei que es realitzarà a l'Ametlla i del que també se'n beneficiaran els pacients d'altres Àrees Bàsiques com la de Deltebre i l'Aldea.
Però, a més, l'equip directiu del CAP s'ha marcat un objectiu clar per aquest any: coordinar criteris de tractament dels usuaris realitzant un seguiment personalitzat dels pacients. D'aquesta manera, segons Madueño es milloraran els resultats.


respostes a "Servei de ginecologia al CAP"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 243
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007