Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla repeteix com a centre col·laborador de l'Agència Tributaria

06 . Mai, 2011 a les 12:25 | 00:01:51
2434 reproduccions
Amb el començament de la campanya de la Declaració de la Renta 2010, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, per cinquè any consecutiu, ofereix el servei de tramitar la declaració de forma totalment gratuïta. Només cal demanar hora trucant al 901 22 33 44 de dilluns a divendres, de 9 a 20 h, al telèfon de 24 hores d'atenció al 901 12 12 24, o bé per Internet a www.agenciatributaria.es.

Enguany, a més, hi haurà més facilitats per fer la declaració ja que el passat 9 de març, el consistori calero va signar un nou conveni amb l'Agència Tributària que permet als tècnics de l'Ajuntament accedir a través de la xarxa  a les dades dels declarants. D'aquesta manera és garanteix un millor serveix, a l'hora que s'agilitza el tràmit de les devolucions. "Amb aquest conveni els tècnics de l'Ajuntament podran descarregar-se les dades dels declarants del portal de l'Agència Tributària i, per tant, s'aconseguirà més agilitat en la tramitació i s'evitaran possibles errors", va explicar, Joaquim Ma Albisu Fernández de Araya, Delegat de l'Agència.


L'horari d'atenció al públic a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar per tal de fer la declaració és els dilluns, dimarts i dimecres, per la tarda, de 16:30 a 19:30 hores. Recordem que hi ha temps per fer la declaració fins al 30 de juny.


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla repeteix com a centre..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007