Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tot a punt per a la revetlla de Sant Joan Els Dimonis de Rasquera, la foguera a l'Alguer i el ball al Club Nàutic; els plats forts de la revetlla a l'Ametlla de Mar.

22 . Jun, 2012 a les 11:52
per gfigueres a La notícia del dia
3806 reproduccions
Des de la regidoria de Festes, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ja ho tenen tot preparat per celebrar la nit més màgica de l'any, Sant Joan.
A partir de les nou del vespre, està prevista la concentració a l'Ajuntament de les autoritats i pubilles per encetar la nit amb els Dimonis de Rasquera. I és que els Dimonis seran els encarregats d'omplir els carrers de la Cala de foc, llum i música. El correfoc anirà pel carrer St. Joan, per l'Avinguda Hispano- Italiana, i pel carrer Pau Casals.

"Des de la regidoria de Festes demanem sobretot precaució als correfocs. Cal anar ben vestit, amb texans llargs i ben tapats. D'aquesta manera tothom pot gaudir de la festa sense que hi hagi perill de prendre mal", explica des de la regidoria de Festes, Encarna Subirats.

Cap a les deu de la nit està prevista l'encesa de la foguera a la platja de l'Alguer. Un any més, la flama arribarà per mar gràcies a la col·laboració d'un equip de dones que remant entraran el foc a la platja. El relleu per donar pas a l'encesa de la foguera l'agafaran la Pubilla Major de la Candelera 2012, Roser Penya, i la pubilla infantil, Paula Grau. La foguera es muntarà el mateix dissabte per la Brigada Municipal per tal d'ocupar el menys temps possible l'espai d'aquesta platja del centre urbà.

I després de la foguera a partir de mitjanit, revetlla de Sant Joan al Club Nàutic. Els encarregats d'amenitzar la festa són el trio J.Band. Enguany, s'ha hagut de reajustar el pressupost de la festa i, per tant, no es repartirà coca i cava gratuïtament . Tot i això, se'n podrà adquirir a preus populars al Restaurant Nàutic Kubala.


respostes a "Tot a punt per a la revetlla de Sant Joan Els D..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 109
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007