Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El foc tornarà a cremar a la platja de l'Alguer aquest Sant Joan

23 . Jun, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1876 reproduccions
La foguera, al voltant de la qual girarà la celebració de la revetlla de Sant Joan a l'Ametlla de Mar, ja es pot veure al bell mig de la platja de l'Alguer. Les 22 h de la nit és l'hora escollida per la regidoria de Festes de l'Ajuntament per encendre el foc. Les encarregades seran les pubilles, després que la flama arribi a bord d'una muleta.

La celebració, però, començarà a les 21 h de la nit amb el tradicional correfoc, que aquest any protagonitzaran els Dimonis de Rasquera, i que recorrerà els carrers Sant Joan, Pau Casals, avinguda Amistat Hispano italiana, avinguda Batlle Josep Pijoan, fins a arribar a la platja de l'Alguer.

El passeig Marítim es tornarà a omplir de gent per observar aquest espectacle. Però, aquest any de nou, no es podran enlairar els esperats fanalets voladors. El fet que estigui el Pla Infocat per risc d'incendi en alerta, ha fet que s'hagi hagut de desestimar l'enlairada.

Tot i això, el regidor de Festes, Vicenç Llaó, espera una nit de celebració donant l'entrada a l'estiu. «És la nit de l'estiu que la gent xala més. Pels joves, és la primera nit que surten i els pares som permissius, tal com ho van ser els nostres pares amb nosaltres i té un sentit màgic. És una nit especial», subratlla.

La festa seguirà a partir de les 23.30 h. La nit i la música es barrejaran a l'esplanada del Club Nàutic amb la revetlla musical a càrrec del Grup Tranze, presidida per una degustació de cava a càrrec del mateix club, i de coca de Sant Joan a càrrec del Restaurant Kubala.


respostes a "El foc tornarà a cremar a la platja de l'Alguer..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,29 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007