Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El pàrquing les Escoles Velles posa a lloguer places d'aparcament

27 . Feb, 2014 a les 09:16
per gfigueres a La notícia del dia
2555 reproduccions
L'Aparcament Municipal de les Escoles Velles, situat al bell mig del nucli urbà de l'Ametlla de Mar, ofereix la possibilitat de lloguer de places tant per a turismes com per a motos. D'aquesta manera, es posa a l'abast del ciutadà la possibilitat de fer ús d'aquest equipament a un preu assequible.
Així, en el cas dels Turismes per 39 euros (IVA inclòs),  al mes, es pot llogar una plaça a l'aparcament soterrat. Això sí, mínim un any. En el cas de les motos la tarifa és de 20 euros (IVA inclòs), al mes,  també mínim un any.
"Aquesta promoció permet que a un preu molt ajustat, molt assequible, es pugui, d'una banda, llogar les places d'aparcament, i de l'altra, fer ús de  l'aparcament a través de la rotació, i millorar la mobilitat  i l'aparcament al municipi", explica Andreu Martí, l'alcalde de l'Ametlla de Mar.
D'altra banda, en cas d'un turisme hi ha la possibilitat de la compra d'una plaça d'aparcament. El preu és de 15.155,70 euros sense IVA.
A més, d'altra banda, tothom que vulgui fer un ús habitual de l'aparcament soterrat. Actualment, per exemple, s'aplica la tarifa de temporada baixa, (del 15 de setembre al 15 de juny). En aquest cas la tarifa és de 0,50 euros l'hora.


respostes a "El pàrquing les Escoles Velles posa a lloguer p..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007