Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Ferran Bel visita la Cala i promet treballar a Madrid per defensar els interessos del territori

16 . Jun, 2016 a les 15:25
per drodriguez a La notícia del dia
1375 reproduccions
El passat diumenge Ferran Bel, cap de llista de CDC al congrés per Tarragona, va fer campanya a l'Ametlla de Mar però aquest cop, el candidat va decidir substituir el típic míting amb la militància per un format més obert i innovador com un cafè-tertúlia amb militants i simpatitzants.

Bel va donar l'oportunitat als assistents a la tertúlia de poder debatre i preguntar tant de temes d'interès local com la pesca, el turisme o el comerç, com de temes de país i del procés d'independència en el que està sotmès el govern de Catalunya. El candidat va ficar l'accent en detallar quins seran els continguts programàtics que afecten el territori i que focalitzaran l'acció de govern de CDC al congrés espanyol.

Així mateix, Bel va explicar que no vol ser un diputat dels que només apareixen cada 4 anys quan hi ha eleccions sinó que la gent calera pot contactar-hi per qualsevol tema que els interessi i que el grup convergent pugui defensar a Madrid. De fet, ha puntualitzat que és l'únic candidat al Congrés ebrenc.

Un cop finalitzada la tertúlia, el candidat va visitar la Diada dels Fideus Rossejats i del peix blau, mantenint converses amb el públic, el jurat i els participants en el concurs popular. Bel va concloure la seva visita demanant la confiança als caleros perquè, «a Madrid s'ha d'anar a treballar, a treballar des de la centralitat, per poder defensar els nostres drets i lluitar per les inversions que ens pertoquen».


respostes a "Ferran Bel visita la Cala i promet treballar a ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1005,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 14
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007