Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Miquel Iceta va visitar ahir l'Ametlla de Mar per mobilitzar el vot socialista i per interessar-se per la situació del sector pesquer

14 . Jun, 2016 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
1556 reproduccions
El primer secretari del PSC i president del grup Parlamentari Socialista al Parlament, Miquel Iceta, va fer aquest dilluns una visita a l'Ametlla de Mar acompanyat pel candidat al Senat per la demarcació de Tarragona, Joan Sabaté, i la candidata al Congrés per la circumscripció, Tere Esmel.

Els socialistes van canviar el tradicional míting per tocar carrer i per això, des de primera hora del matí, i acompanyats de militants caleros del partit, van passejar pel Mercat Municipal, pel centre de la Cala i pel Port, on van intercanviar opinions amb diversos ciutadans sobre la política catalana i sobre les pròximes eleccions generals.

Posteriorment la comitiva socialista es va traslladar a l'Ajuntament per tal de saludar oficialment a l'alcalde de la població i vicepresident primer de l'AMI, Jordi Gaseni, i després va dirigir-se a la seu de la Confraria de Pescadors, on Iceta es va reunir amb el president i membres de la junta directiva per tal de conèixer de primera mà els principals problemes del sector pesquer.

Entre els temes que van comentar destaquen el cobrament dels imports corresponents a les aturades biològiques d'anys passats, la proposta d'implantar noves mesures per preservar els caladors del Mediterrani -que vol imposar el govern espanyol- i que no han estat consensuades amb els pescadors, i no disposar dels estudis que determinin el motiu de la reducció de captures a la costa ebrenca.

Iceta, que es va mostrar receptiu amb les explicacions dels pescadors, ha pres el compromís de fer tot el possible a través dels grups socialistes al Parlament, al Congrés i al Parlament europeu. Per tot, demana la mobilització del vot progressista, i és que ha afirmat que el 30% dels ciutadans afirmen que encara no saben a qui votaran.

L'agenda del primer secretari del PSC a la població va concloure amb una visita de l'Institut Mare de Déu de la Candelera i amb un dinar amb representants de diverses agrupacions locals del Baix Ebre i del Montsià.


respostes a "Miquel Iceta va visitar ahir l'Ametlla de Mar p..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 767,45 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007