Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Esquerra Republicana presenta la candidatura per Tarragona a les Corts espanyoles a l'Ametlla de Mar

15 . Des, 2015 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
2058 reproduccions
Esquerra Republicana va presentar ahir al vespre, en un acte a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, la candidatura per Tarragona a les eleccions generals, del pròxim 20 de desembre, sota el lema "Defensa el teu vot, Som República".

Mayte Puell, segona candidata ebrenca al Senat, va donar especial rellevància a demanar els ajuts pesquers que corresponen i defensar aquest sector, tan malmès. La candidata també va fer un recordatori de la problemàtica d'infraestructures que pateix el territori, destacant la situació actual de l'N-340.

També van ser crítics amb l'estat de la Nacional, Mari Carme Navarro, número 3 a la llista del Congrés per Tarrragona, i Miquel Aubà, número 1 al Senat per Tarragona. Aubà considera que l'actuació que fan a l'N-340 és per convertir una carretera en un camí de vianants.

Per la seva banda, Navarro explicava que la formació republicana desenvolupa programes socials i que treballen per defensar els ciutadans. Així mateix explicava que no són polítics sinó defensors del territori.

Els tres objectius principals d'Esquerra Republicana són anar a les Corts Generals per recordar existeixen les Terres de l'Ebre, per reclamar les inversions que són necessàries al territori, i defensar que "Som República" a Madrid.


respostes a "Esquerra Republicana presenta la candidatura pe..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 800,70 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 126
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007