Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Balanç positiu de la FIra MITT

03 . Abr, 2013 a les 13:23
per otomas a La notícia del dia
2410 reproduccions
L'Àrea Municipal de Turisme, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, conjuntament amb el Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre, van participar del 20 fins els 23 de març a la fira més important del sector turístic a Rússia, la MITT de Moscou.
La fira, que l'any passat va rebre uns 80.000 visitants, és un  punt de trobada clau per al sector i dóna l'oportunitat de reunir-se amb clients i agents turístics per tal de promocionar destinacions turístiques.
Els representants de Turisme de l'Ametlla de Mar després de reunir-se  amb diversos touroperadors per promocionar la Cala valoren molt positivament l'experiència.  "Durant les trobades els agents turístics es van mostrar molt receptius i interessats en aquesta nova oferta i ja s'han portat a terme els primers contactes per incloure l'allotjament de l'Ametlla de Mar als catàlegs per aquesta nova temporada", subratlla Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.
A més, segons Llaó, a la vegada s'estan preparant tot un seguit de viatges de familiarització amb els agents turístics russos per tal que visitin el municipi i coneguin in situ els seus actius turístics. D'aquesta manera afirma que "així es podrà elaborar paquets turístics pels visitants russos que triïn passar les seves vacances a la Costa Daurada".
De fet, dimecres, 3 d'abril, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó va assistir a la convenció de TUI Travel a Salou, un dels touroperadors més importants a nivell internacional i que treballa intensament amb el públic rus.


respostes a "Balanç positiu de la FIra MITT"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 964,16 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007