Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar obté la quarta posició al rànquing català d'Instagram amb prop de 4.600 seguidors

29 . Ago, 2014 a les 12:56
per gfigueres a Ajuntament
2258 reproduccions
L'Ametlla de Mar obté la quarta posició al rànquing català d'Instagram amb prop de 4.600 seguidors 

Així es desprèn del rànquing fet públic per l'associació de professionals de turisme de l'administració local de Catalunya que ha analitzat el nombre de followers de diverses destinacions.


L'Ametlla de Mar és un dels municipis de Catalunya més ben situats a Instagram. Així es desprèn del rànquing fet públic per l'associació de professionals de turisme de l'administració local de Catalunya  (aptalc) que ha analitzat el nombre de followers de diverses destinacions. La marca Ametlla de Mar es troba a la quarta posició amb prop de 4.600 seguidors. Per sobre només trobem marques tant potents com Catalunya, Barcelona o Costa Brava-Pirineu. En canvi, per sota trobem ciutats com Tarragona, Girona, Lleida, amb molts més habitants.
I és que Instagram és una xarxa social amb la fotografia com a eina de difusió i d'enorme repercussió a nivell mundial. Per a Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme "la clau de la dinamització és la constància i comptar amb instagramers amb molts seguidors". "A més, intentem posar indrets variats del municipi amb imatges de la costa, pesca, etc", explica Llaó. I és que des de Turisme, per exemple, s'ha incorporat Instagram a les diferents Jornades Gastronòmiques a través de concursos fotogràfics que recullen algunes de les millors imatges d'aquestes cites.
Des de l'Àrea Municipal de Turisme, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ja fa més de dos anys que es treballa intensament amb les xarxes socials. De fet, l'Ametlla compta amb 11.600 amics a Facebook, 2.300 a Twitter, 2.600 a Pinterest, i també es present a Google Plus. A més l'Ametlla de Mar té un canal a Youtube i és present a portals especialitzats en l'àmbit turístic com Minube, Booking i Tripadvisor. L'Ametlla de Mar també té rutes a Wikiloc i es pot trobar a Foursquare.


respostes a "L'Ametlla de Mar obté la quarta posició al rànq..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007