Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dijous)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Què és per a tu 'Ser de La Cala'?: la nova campanya de l'Àrea de Turisme

10 . Ago, 2017 a les 22:00
per drodriguez a La notícia del dia
2675 reproduccions
Amb frases com «Recordar quan era menut quan anàvem pels altres pobles, i dir orgullós que era de La Cala» o «és un honor, un sentiment que és difícil d'expressar en paraules», l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar ha començat la campanya ‘Ser de La Cala' a través dels seus comptes a les xarxes socials.

Arran del llibre que ha escrit el fotògraf calero, Gerard Boyer, que duu el mateix nom i que es presentarà al setembre; desenes de comerciants, empresaris i gent anònima mostrarà el seu rostre explicant què és per a ells ser de La Cala. L'objectiu és donar protagonisme a la gent que fa bategar el poble.

«Vam creure oportú engegar aquesta campanya per donar veu a les persones que treballen darrere un taulell, de recepció, a les cuines d'un restaurant o en una botiga, i estan donant un bon servei per les milers de persones que ens visiten», apunta Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.

Els ciutadans també hi poden participar aportant els seus comentaris a la pàgina de Facebook de l'Ametlla de Mar Turisme. I es poden publicar continguts multimèdia, com imatges o vídeos, utilitzant el coixinet  #SerdeLaCala.

«Creiem que serveix per donar entitat, més enllà de les imatges del nostre tipisme mariner, a les persones que treballen per donar vida al nostre municipi», comenta Llaó.


respostes a "Què és per a tu 'Ser de La Cala'?: la nova camp..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 486,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 164
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007