Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Infantil de Bàsquet Campió de les Terres de l'Ebre

13 . Mai, 2016 a les 10:43
per gfigueres a La notícia del dia
1329 reproduccions
L'equip Infantil de bàsquet de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar es va proclamar dissabte dia 7 de maig Campió Territorial dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya a les Terres de l'Ebre. Els caleros en una final disputada a partit únic a Amposta es van imposar clarament a l'IES Els Alfacs-La Ràpita per 22 a 44. Segons Domènec Duran, entrenador de l'equip, "ens mereixíem aquest títol per acabar una temporada que ha estat molt bona per a nosaltres, sobretot pensant en què l'hem afrontat amb jugadors de primer any i alevins. L'any que ve ja serem tots infantils i espero que seguim sent tan competitius".
Es dóna la circumstància que l'IES Alfacs-La Ràpita van ser els rivals dels caleros a la final de la lliga regular. Els rapitencs s'havien imposat als dos partit anteriors afavorits per la participació d'un jugador federat que en aquesta ocasió no va poder participar.


respostes a "L'Infantil de Bàsquet Campió de les Terres de l..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 737,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 116
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007