Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Asemar celebra una nova edició de botigues al carrer

17 . Mar, 2010 a les 15:40
2983 reproduccions
Els vianants, el passat dissabte 13 de març, van poder mirar, triar i comprar en aquest mercat de botigues al carrer de deu del matí a les sis de la tarda. Una de les novetats, d'aquesta tercera edició, va ser que tot aquell que va comprar va rebre un tiquet amb un número del sorteig del fardell de Candelera que va tenir lloc al final de la jornada cap a les sis de la tarda.

Aquesta iniciativa que va dur a terme l'associació d'empresaris de l'Ametlla de Mar es va fer amb l'objectiu d'apropar els comerços als consumidors i promocionar, d'aquesta manera, el comerç local. En concret, van estar quinze els comerços que van participar aquesta edició.

Des de l'Asemar es va voler donar continuïtat a aquesta iniciativa per donar una mostra de xarxa empresarial local que treballa unida.

"Hem tingut un dia que ens ha acompanyat on s'ha gaudit d'un bon ambient. Diversos comerços han tret els taulers al carrer i han demostrat que és important treballar junts i que iniciatives com aquesta tenen molt bona acceptació. Per tant, estem segurs que des de l'associació preparem una nova edició més endavant enguany", va explicar Josep Maria Callau, President de l'Asemar.

L'associació d'empresaris de l'Ametlla de Mar duu a terme diverses activitats durant l'any com la campanya de Nadal, sortejos i la Nit de l'Empresari Local que va celebrar la seva primera edició el novembre de l'any passat.


respostes a "Asemar celebra una nova edició de botigues al c..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 679,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 212
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007