Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Correwars

14 . Ago, 2015 a les 13:35
per fcallau a La notícia del dia
1852 reproduccions
Tot preparat pel Correwars
La Festa Musical de la Xaranga Suquet Calero, protagonista del dissabte a la tarda.

Aquest dissabte dia 15 d'agost a la tarda tindrà lloc el Correwars, festa musical organitzada per la Xaranga Suquet Calero que ja s'ha convertit en un clàssic de l'estiu. Cercavila musical i actuacions en diversos bars de la localitat.
El recorregut començarà a les 17.30h des de davant de l'Ajuntament i posteriorment faran aturades musicals al Petit cafè, Ca Lluís, Ariparc, Burguer 3 i La Subhasta. Tots aquells que ho desitgin podran adquirir un tiquet al preu de 4 euros que donarà dret a poder fer una consumició de cervesa al preu d'un euro a cada aturada i al regal de marxandatge de la festa, que aquest any és una bossa/motxilla.
Segons Sergi Brull, membre de la Xaranga Suquet Calero, "sempre hem portat un repertori "xaranguístic" de tota la vida, amb cançons de les que naltros diem de xàfec, i que tothom es coneix de memòria. El que passa és que aquest any innovem una mica, ja que quan anem a d'altres pobles a actuar, les xarangues interpreten peces molt modernes i  naltros les hem incorporat al nostre repertori,  ja que també fa molta festa i  en xaranga no s'havien sentit massa. La gent però, ens pot demanar la música que vulgui, que si la portem, la farem".
Entre tots els que adquireixin aquests tiquets, per gentilesa de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, se sortejaran dos entrades per assistir a la representació de l'obra musical Mar i Cel de Dagoll Dagom al Teatre Victòria.


respostes a "Correwars"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 709,40 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007