Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Obert el període de preinscripcions de la Llar d'Infants Xerinola pel curs vinent fins al 12 de maig

04 . Mai, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1564 reproduccions
La Llar d'Infants Xerinola ha obert el termini de preinscripcions per curs 2017-2018. El centre ofereix un total de 160 places pel primer cicle d'educació infantil, és a dir, els cursos P0, P1 i P2. Els pares i mares interessats tenen temps de tramitar la sol·licitud fins al 12 de maig.

Per formalitzar-la, cal dirigir-se al mateix centre de 9 h a 13 h, i portar la següent documentació: fotocòpia del DNI del pare o mare, fotocòpia del llibre de família, fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social, fotocòpia del llibre de vacunes i un informe mèdic conforma el nen/a no té cap malaltia contagiosa.

Independentment de la data d'incorporació, cal prescriure's per assegurar la plaça. De fet, la data límit per incorporar-se a la llar serà fins al 30 d'abril de l'any vinent. Tot i així, Cristina Montull, directora de la Llar d'Infants Xerinola, ha remarcat que com abans s'incorpori el nen o nena, «abans s'adapta a l'espai i el treball en grup és més positiu».


respostes a "Obert el període de preinscripcions de la Llar ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007