Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dimarts)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Obertes les preinscripcions a la Llar d'Infants Xerinola

03 . Mai, 2016 a les 14:45
per drodriguez a La notícia del dia
1219 reproduccions
Aquest dilluns ha començat el termini de preinscripció per al pròxim curs escolar 2016-2017 de la Llar d'Infants Xerinola. Fins al 12 de maig està obert el període on els pares i mares que vulguin que el seu nen o nenes sigui admès a la Llar puguin inscriure'l.

Aquest tràmit és molt important per poder organitzar el funcionament i els recursos humans del centre al llarg de tot l'any, remarca la directora de la Llar d'Infants Xerinola, Cristina Montull, que explica que «és molt bo per la seva educació i per la seva socialització» anar a aquest centre d'educació infantil.

De fet, tot i que l'inici de curs sigui al setembre, la Llar no tanca les admissions fins a l'abril. Però per poder tenir l'organització de les aules i del sistema de treball, destaquen la importància de dur a terme la preinscripció. «Si hi ha alguna família que vol que el seu infant entri més tard del setembre ho ha de fer igual».

Per fer la preinscripció cal que els interessats presentin la documentació reglamentària que s'ofereix des del centre. L'horari d'informació i de recollida de les sol·licituds i documentació, és de 9.00 fins a les 13.00 hores, de dilluns a divendres.

Tanmateix, des de la regidoria d'Ensenyament es vol donar importància a la preinscripció escolar perquè, tal com apuntava Montull, es puguin optimitzar el funcionament de la Llar. De fet, des de la posada en marxa dels nous preus públics i la nova organització el passat mes de gener, la valoració global de pares i mares, educadores i Ajuntament és positiva.

El regidor d'Ensenyament, Joan Manel Tello, assegura que és un nou model flexible i que s'anirà adaptant a les demandes dels usuaris. «Nosaltres som flexibles a l'hora de fer les coses, però necessitem una estructura bàsica per on anar construint» explica Tello.

«És un centre d'educació. No és una 'guarderia'. Hem de ser conscients que és el primer centre d'educació on van els infants i per tant cal tractar-lo com el què és». El nombre màxim de places que ofereix la Llar d'Infants Xerinola és de 160. Actualment, estan utilitzant el centre una vuitantena de nens i nenes.


respostes a "Obertes les preinscripcions a la Llar d'Infants..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 142,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007